Trevlig midsommar!

Vadstena Turism & Näringsliv AB vill till en början tillönska alla en riktigt skön midsommarhelg.
När vissa går på semester växlar besöksnäringen och Vadstena InfoCenters turistinformatörer upp. Tillsammans med våra samverkande InfoPoints ger de efterfrågad service och vägledning till områdets alla besökare. 

Turistparkering på Kungsvalla

Inför högsäsongen skyltar Vadstena kommun upp Kungsvalla som särskild turistparkering för att avlasta stadskärnan. Hänvisa gärna era besökare dit!
Mer information om parkeringar finns på kommunens digitala karta

Ungdomar ska driva café i Trossboden

CASA, ungdomsverksamheten i Vadstena församling, kommer i sommar att driva ett sommarcafé i Trossboden, intill klosterkyrkan.

Ny infart till industriområde

Snart är en ny infart till Kronoängens industriområde klar att tas i bruk. Infarten, mitt emot Starbyladan, förbättrar trafiksituationen vid hamnområdet. Transporter till industriområdets företag inte behöver trängas med besökare som ska till hamnen och slottet.
Detta är ett av många projekt som kommunens mark- och exploateringsavdelning arbetat med i vår.

Missa inte sommarens evenemang

Teater, konserter, utställningar och marknader. Vadstena erbjuder något för alla. Och även som företagare kan det vara bra att ha koll på de större evenemangen, om inte annat av logistiska skäl. De lockar många besökare 

Detta e-post har skickats till email-address@domain.tld  |  Om du inte längre vill mottaga e-post från oss avregistrera dig här.
© 2022 Vadstena kommun, All rights reserved