Ny version av info.vadstena.se 

Nu har info.vadstena.se fått ett lyft. Sajten har blivit mer användarvänlig och lättare att hitta på, med ökad tillgänglighet.  På info.vadstena.se hittar du bland information för turister och besökare, men också för människor som vill flytta till kommunen eller företag som vill etablera sig i Vadstena.

Regnbågsveckan har startat

Under veckan bjuds på många aktiviteter, bland annat på Vadstena bibliotek. Och på lördag väntar finalen, den stora prideparaden.

OKTOBER
10

Save the date - besöksnäringsträff!

Den 10 oktober ordnar Vadstena Turism & Näringsliv en träff för er som jobbar inom den lokala besöksnäringen.
Boka in detta datum i er kalander - mer info kommer senare.

Martin Hellström: "Det finns ett öppet sinne för kultur i Vadstena"

Sedan snart tio år tillbaka har Vadstena Unga Teater bjudit både barn och vuxna på teater. Det hade knappast varit möjligt utan eldsjälen Martin Hellström.

Om du har du planer på att starta eget - missa inte detta

Nyföretagarcentrum i Västra Östergötland drar snart igång sina kostnadsfria informationsträffar "Steget till eget". Det handlar om sex träffar och sex steg, med start den 19 september. Det rekommenderas att man går på samtliga.
Steget till Eget ger dig mycket av den information som du som ny företagare har nytta av att känna till i din företagarroll. Dessutom har du naturligtvis möjlighet att ställa frågor och utöka ditt nätverk.

Comeback för Livsstilsloppet

Uppehåll i två år, men nästa vecka är det återigen dags för Livsstilsloppet. Nästan 1000 barn och ungdomar kommer att delta. 

Nya affärsutvecklingscheckar

Almi erbjuder hjälp för företag inom besöksnäringen i Östergötland.

Anmäl dig till Framgångsfrukost

Ekonomi och finansiering är tema vid höstens första frukostmöte.

Har du koll på varningslistan?

Varningslistan varnar för bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande. Att ett namn saknas på listan är dock ingen garanti för att verksamheten är seriös. Var alltid vaksam!
Varningslistan presenteras av Bisnis Analys. Bolagen i listan är framtagna av Svensk Handel. Listan uppdateras löpande automatiskt.

Detta e-post har skickats till email-address@domain.tld  |  Om du inte längre vill mottaga e-post från oss avregistrera dig här.
© 2022 Vadstena kommun, All rights reserved