Julbeysning skapar stämning i centrum

Vi närmar oss Gammeljul och starten för julhandeln i Vadstena. Lagom inför detta pyntas nu centrum med energisnål LED-belysning.

Påminnelse: Glöm inte beställa julgåva!

Nu inför julen tipsar Vadstena handel om möjligheten att köpa presentkort som julgåva till sina anställda..

Företagsförsäljningen administreras av Vadstena Turism & Näringsliv på Vadstena InfoCenter.
Vi vill ha era beställningar före onsdag den 24/11.

Tema: Kompetensförsörjning

En yrkesmässa är en idé som varit uppe vid ett par tillfällen och som vi nu tänkte landa.
Vilket upplägg passar i Vadstena? Hur och när?
Vadstena Turism & Näringsliv, tillsammans med kommunens VIA-Vadstena och studievägledarna, bjuder in till planeringsmöte den 14 december.

HR-nätverk har också efterfrågats och ett första mötestillfälle planeras den 14 februari hos VIA Vadstena klockan 08.00. Boka in redan nu!

Mer information och anmälan via: anmalan@vadstena.se                                                                

Nu blir det enklare att söka bygglov

Kommunen tar stort steg i digitaliseringen 

Under december lanserar samhällsbyggnadsförvaltningen flera digitala lösningar, som ska förenkla för både företagare, kommunivånare och aktörer inom byggsektorn.

Företagsjouren - ger akut hjälp och rådgivning

Företagsjouren, vars uppdrag är att stötta små och medelstora företag med att lösa akuta problem, är en neutral samtalspartner bemannad av rådgivare och experter inom en rad områden med många års erfarenhet av företagande. 

Möjlighet till hjälp med marknadskommunikation

Ta chansen att få hjälp av studenter som läser sista året på programmet Grafisk design och kommunikation vid LiU, att utveckla ditt företags kommunikation. Intresseanmälan ska göras snarast, dock senast 15/12. 

Undersökning för besöksnäringen

Svara på enkät - hjälp till att utveckla din bransch

Vi närmar oss slutet av ett intensivt år och det är hög tid att börja blicka framåt mot kommande år. Vi behöver därför er hjälp för att kunna skapa ännu större nytta för besöksnäringen.
De regionala turismorganisationerna i Östra Mellansverige och Gävleborg genomför denna undersökning tillsammans med de kommunala turismorganisationerna för att lyfta besöksnäringens betydelse samt näringens behov och förväntningar på framtiden.
Undersökningen genomförs anonymt och tar ca 10 minuter att genomföra. Vi behöver ditt svar senast den 30 november 2022.

Få tillgång till Visit Academy

Region Östergötland erbjuder ett antal företag i Östergötland kunskapshöjande insatser genom fri tillgång till Visit Academy. Verktyget är uppbyggt i tre moduler helt anpassade till besöksnäringsföretag och handlar om digital närvaro, produktutveckling och hållbarhet. 
Sista dagen för anmälan är 1/12.

Detta e-post har skickats till email-address@domain.tld  |  Om du inte längre vill mottaga e-post från oss avregistrera dig här.
© 2022 Vadstena kommun, All rights reserved

Detta e-post har skickats till email-address@domain.tld  |  Om du inte längre vill mottaga e-post från oss avregistrera dig här.
© 2022 Vadstena kommun, All rights reserved