Full fart på julhandeln i Vadstena

Detta är aktiviteterna kommande helger

Fiskdamm, tomtetåg, musikunderhållning och lotterier. Vadstena Handel och Vadstena Sparbank bjuder på mängder av aktiviteter i julhandeln. 

VADSTENA INSPIRERAR. Klicka för att se  Instagramkontot.

Branschträff med konstnärer på InfoCenter

I veckan arrangerades branschträff för konstnärer på InfoCenter. Vadstena kommuns kulturchef och kulturstrateg berättade om Arkitekturåret 2023, men också andra konstevenemang och utställningsmöjligheter diskuterades.

Kolla in vår Vadstenakalender!

Du har väl inte missat Vadstenaguidens julkalender med personliga hälsningar från våra fina invånare?
Du hittar den på Instagramkontot Vadstenaguiden.
 

Dags att hämta ditt ambassadörskort!

Visste du att du kan ta med dina gäster och upptäcka den rika och kreativa historien på Vadstenas museer, flera gånger om?
Vadstenas museer har tillsammans med Vadstena InfoCenter tagit fram ett så kallat ambassadörskort.
Kortet är till för dig som är Vadstenabo och ger dig fritt inträde till stadens museer i sällskap med en fullbetalande gäst.
Kortet gäller även för Naturum Tåkerns guidningar.
Nu finns ambassadörskorten för 2023/2024 på Vadstena Infocenter, Storgatan 28!
Nytt för i år är att vi erbjuder alla ambassadörer en stadsvandring där ni lär er ännu mer om Vadstena. Vi kommer också att tilldela den ambassadör som har tar med flest betalande gäster under 2023 ett pris.
 
Tillsammans bygger vi ett fint värdskap och er insats är viktig. Välkommen in på Infocenter önskar vi alla nya och gamla Vadstena-ambassadörer!

Forum för dig som landsbygdsföretagare

Almi och region Östergötland bjuder den 16 december in till ett forum med fokus på dig som driver företag i landsbygdsmijö, på dina möjligheter och utmaningar. Under förmiddagen blir det tre föreläsningar, under eftermiddagen workshop.

Detta e-post har skickats till email-address@domain.tld  |  Om du inte längre vill mottaga e-post från oss avregistrera dig här.
© 2022 Vadstena kommun, All rights reserved