Julklappstips från Vadstena handel

Stöd lokala företag genom att handla här

Flera arbetsgivare i Vadstena Kommun har under året valt att stödja våra lokala företag och visa sina medarbetare uppskattning genom att köpa presentkort från Vadstena handel. Det uppskattas!

Nu inför julen tipsar Vadstena handel om möjligheten att köpa presentkort som julgåva.
Företagsförsäljningen administreras av Vadstena Turism & Näringsliv på Vadstena InfoCenter.
Vi vill ha era beställningar före onsdag den 24/11.

Häng med på trygghets- och förbättringsvandring

Den 22 november klockan 17:00 är det dags för trygghets - och förbättringsvandring i Vadstena. Start: Stora salen, Wasagården.
Du har under vandringen möjlighet att tycka till om vad som kan göras för att förbättra ditt närområde och komma med förslag till tjänstepersoner, politiker och polisen.
Den här gången kommer rundan att gå kring Hamnen, Kungsvalla, Petrus Magniskolan och Katarinaskolan.

Höst - men på konferenshotellen i staden är det högtryck

Det finns ett behov att träffas "på riktigt" efter pandemin. Det märks inte minst på Vadstena Klosterhotel och Starby Spa Hotell och Konferens. Båda företagen upplever  hårt tryck på konferenssidan. Det är en bransch med hård konkurrens, men i Vadstena finns något som många städer saknar.                                                                         

Spännande workshop och inspirationsdag

Destinationsutveckling och mat står i fokus vid en workshop och inspirationsdag i januari. Målet för dagen är nya insikter och samverkan mellan näringsidkare i Vadstena, Motala, Mjölby och Ödeshög.

Ny sida för Hållbar turismutveckling 

Projektet Hållbar Turismutveckling är inne i en mycket aktiv fas. Nu finns en sida där ni kan läsa mer om projektets mål, olika delar, hur vi arbetar med Agenda 2030 och anmäla er till event, studieresor och utbildningar.

Få koll på lokala arbetsmarknaden

På Arbetsförmedlingens statistiksidor kan du snabbt få en överblick över läget på arbetsmarknaden i din hemkommun. Få koll på hur många nya lediga jobb som har utannonserats av arbetsgivare i Vadstena, hur många som är inskrivna som arbetssökande och hur många som varslats i Östergötlands län.

Detta e-post har skickats till email-address@domain.tld  |  Om du inte längre vill mottaga e-post från oss avregistrera dig här.
© 2022 Vadstena kommun, All rights reserved