Snart dags för regnbågsveckan - en manifestation för alla människors lika värde

Den 17 september är det Vadstena Pride, finalen för regnbågsveckan. Vill du engagera dig? Regnbågsveckan kan man fylla med olika saker, allt ifrån föreläsningar och samtal till uställningar och konserter. Det kan vara saker för allmänheten eller inom föreningen eller på företaget. Stort eller smått.

Lokala samarbeten viktiga för Shakespearefabriken 

Shakespearefabriken kan se tillbaka på en riktigt bra säsong med en publiktillströming på samma nivå som under de bästa åren på Gräsgården.

Energi- och klimatrådgivning

Vadstena kommun samarbetar med Mjölby kommun i frågor som rör klimat- och energirådgivning. Kontakta energirådgivningen för råd och tips på hur du kan minska din energianvändning och leva mer klimatsmart.
Vi samarbetar också med Energikontoret Östergötland, en del av region Östergötland, som utvecklar och driver projekt för länets företag och kommuner.
Välkommen att ta del av det stöd som finns att få.

Introduktion för nyanställda och nyinflyttade – stadsvandringarna fortsätter i höst

Varmt välkomna på en givande introduktion till Vadstena i form av en stadsvandring!
Vandringen är framtagen för dig som känner dig ny i staden, som boende eller inpendlare, eller för dig som träffar besökare i ditt yrke. Under cirka 1,5 timme får du en kort introduktion till Vadstenas historia och utbud.
Vandringen är gratis och hålls klockan 15.00 dessa datum: 7 september, 5 oktober, 9 november, 7 december.
Anmäl dig till sofie.jorsell@vadstena.se - du får svar direkt om du fått plats.

Satsning på kockutbildning

Det är stor efterfrågan på kockar i kommunerna. Därför erbjuds nu en utbildning.

Finns ditt företag i kommunens företagsregister?

Finns ditt företag i kommunens företagsregister? Syftet med systemet är att skapa förutsättningar för en snabb och bra dialog mellan kommun och företag men också ge besökare en möjlighet att öka sin kunskap om vilka resurser som finns på hemmaplan.
Kostar det något? Nej, varken vid sökning, nyregistrering eller uppdatering av företag.

Upplev den östgötska landsbygden

Det är dags för Östgötadagarna, ett regionalt samarbete för att lyfta fram den östgötska landsbygden. Du kan bland annat uppleva gårdsbutiker, hembygdsgårdar, matproducenter, gallerier, hantverkare, guidningar och mycket mer.

Håll koll på Varningslistan

Har du koll på varningslistan? Varningslistan varnar för bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande. Att ett namn saknas på listan är dock ingen garanti för att verksamheten är seriös. Var alltid vaksam!
Varningslistan presenteras av Bisnis Analys. Bolagen i listan är framtagna av Svensk Handel. Listan uppdateras löpande automatiskt.

Detta e-post har skickats till email-address@domain.tld  |  Om du inte längre vill mottaga e-post från oss avregistrera dig här.
© 2022 Vadstena kommun, All rights reserved