Vadstena - En kreativ historia. Nyhetsbrev till näringslivet från Vadstena Turism & Näringsliv.

Vätternrundan arrangeras i helgen

Fredagen den 3 september klockan 19.30 går första start i Vätternrundan 315 km. Därefter startar cyklisterna med två minuters mellanrum under större delen av natten, för att cykla över 31 mil innan de går i mål i Motala igen. Söndagen den 5 september är det dags för Halvvättern, Vätternrundan 100 km och 30:e upplagan av Tjejvättern som alla passerar Vadstena och Borghamn/Omberg. Loppen är hygiensäkrade av Vadstenaföretaget Sterisol.

Höstens företagsträffar?

Utvecklingen går åt rätt håll och vi ser fram emot fysiska sammankomster framåt hösten, även om det fortsatt kommer att vara främst digitala möten. Fördelen med det digitala är tillgängligheten, både för eventuella medverkade presentatörer och deltagare. Vad vill du som lokal företagare veta mer om eller utbyta erfarenheter om? Mejla dina förslag till marknad@vadstena.se så får vi se vilka önskemål vi kan uppfylla.

Några inbokade möten är Vadstena handel första onsdagen i månaden, InfoPoints 29 september och Besöksnäringsträff 11 oktober.

Digitalt Solsafari 7 september

Ett digitalt solsafari som riktar sig till kommunala fastigheter på fm, företag på em och till privatpersoner och BRF på kvällen / Ann-Christin Nilsson Cedermo, Energi- och klimatrådgivare

Ta Steget-Till-Eget

Nyföretagarcentrum erbjuder Steget-Till-Eget, kurser och seminarier. I deras kalendarium hittar du information om seminarier och aktiviteter som kan vara intressanta för dig som funderar på att starta eller som nyligen har startat företag.

Lägesbild av Östergötlands näringsliv med anledning av covid-19, senast uppdaterad den 13:e augusti. RAPPORTEN UPPDATERAS VARJE MÅNAD

Aktuell lägesbild i kommunen, information med anledning av coronapandemin och covid-19 finns här: Vadstena kommun - Aktuell lägesbild kommunen |

NOVEMBER
9

Omstart Östergötland, boka upp 9 nov

Pandemin har påverkat många branscher och föreningar i Östergötland. Den 9 november, kl 08.30-10.00, arrangerar Region Östergötland ett digitalt seminarium med fokus på hur vi startar om vårt län på bästa sätt.

Vadstena kommuns planarbete

Nya områden för verksamhet och bostäder planeras. Kommunen har ansvaret för den fysiska planeringen. Det är viktigt att planering sker med möjlighet till inflytande av olika intressenter.

Detta e-post har skickats till bjorn.andersson@gmail.com  |  Om du inte längre vill mottaga e-post från oss avregistrera dig här.
© 2021 Vadstena Turism & Näringsliv AB och Vadstena kommun, All rights reserved